Profil

A. Schillers Maskinfabrik

Schillers Maskinfabrik profil

A. Schillers Maskinfabrik har en klar profil som en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed der har specialiseret sig som underleverandør på opgaver, hvor kravene til leveringspålidelighed, svejsekvalitet og målnøjagtighed er høje.

Vores virksomhed er placeret i Nykøbing F., hvor vi har nem adgang til transport med bil, tog eller skib. Ydermere har vi den fordel at være tæt på Rødby havn og det kommende Femern projekt.

Vi har over 8.200 m² produktionsareal og i vores største produktionshal har vi en maksimal løftekapacitet på 70 tons.

Know how

Vi har igennem årene oparbejdet en betydelig knowhow i vores arbejde med alle typer stål, spændene fra almindelig konstruktionsstål over legeret kedelstål til rustfrit stål.

Skæreopgaver

Alle skæreopgaver kan løses på vores optisk- og CNC-styrede skæremaskiner med stor nøjagtighed.

Kort over Danmark

Svejsning

Vores veluddannede svejsere har svejsecertifikater, der lever op til kravene i Dansk Standard inden for svejsemetoderne TIG, MIG/MAG, beklædte elektroder og pulversvejsning.

Maskinværksted

I vores maskinværksted benytter vi os af CNC styret drejning og  fræsning samt traditionel maskinbearbejdning og vi laver både opgaver hvor bearbejdningen indgår i et samlet hele, men også selvstændige opgaver.

ISO certificeret

Som en yderligere understregning af det kvalitetsimage A. Schillers Maskinfabrik står for, er vi ISO 9001:2015 certificeret og arbejder målrettet med vores kvalitetsstyring.

Kunder

Vores kundegruppe består hovedsagligt af nationale kunder men vi har også en række kunder i Sverige og Tyskland.

Tilsammen giver det os de kompetencer og den fleksibilitet, som er grundlaget for de mangeartede opgaver, vi har kunnet løse og er parate til at løse.