Skæring af emner

Skæring af emner
Skæring af emner i forskellige typer materiale og dimensioner

I vores skærehal har vi maskiner til skæring af emner. Emnerne skal bruges til videre maskinbearbejdning og svejsning i produktionen. Emnerne er blandt andet pladematerialer, stangstål, firkantstål, rør osv. i forskellige materialer og dimensioner.

CNC flamme- og plasmaskæring af plader

Opskæring af plader foregår ved brug af CNC styrede skæremaskiner. Skæreprogrammerne tegnes i Autocad og overføres til maskinen. Derefter er den klar til at skære pladen. På vores skæremaskiner kan vi både flammeskære i sort stål og plasmaskære i rustfri stål materialer.

Ved flammeskæring kan vi skære igennem plader med en tykkelse op til 200 mm og ved plasmaskæring kan vi skære rustfri stål plader i tykkelse op til 40 mm godstykkelse.

Den største af vores skæremaskiner har en maksimal skærebredde på 3.100 mm. Maskinen er forsynet med indtil 4 brændere som kan køre samtidig eller på skift.

Skæring af rør

I skærehallen råder vi også over forskellige koldsave med automatisk fødning af emner. På koldsavene kan vi skære de fleste rør dimensioner og andre typer emner.